Viatges

Els viatges poden ser purament turístics però pel fotògraf sempre haurien de ser un motiu fotogràfic molt estimulant. Quan fem un viatge sempre sortim de la rutina i pressió de la vida diària i per això, el fotògraf pot tenir una actitud més oberta i observadora de  l’entorn. La novetat del que l’envolta també l’ha de fer més receptiu i escrutador de qualsevol detall, element, personatge, paisatge, etc.

El fotògraf ha d’intentar captar tots aquells detalls que li criden l’atenció i després d’una acurada selecció segur que tornarà a casa amb una important col·lecció d’imatges impactants i, segur, diferents de qualsevol altre fotògraf que hagi viatjat amb ell, ja que la visió subjectiva de cadascú és inherent a la seva personalitat, creativitat i capacitat d’observació de l’entorn.

Marroc

Viatge al Marroc realitzat al juny de 2009 que va resultar una descoberta, un país molt proper en distància però molt diferent en costums i tradicions. Un país on tot és llum i color.

Irlanda

Fotografies realitzades al setembre de 2016. La descoberta d’un país variat, meravellós i sobre tot verd. Un país on la gent és encantadora i que et fan desitjar tornar-hi per, poc a poc, resseguir penya-segats, boscos, llacunes, petit pobles i ciutats i seguir gaudint del gest acollidor dels Irlandesos.

Jinan, Xina

Fotografies realitzades el novembre de 2016 durant el viatge realitzat a Jinan, Xina per recollir el premi “Mo-tse Photography Master Award” en la 6th China International Photography Biennial.

Grecia

Grècia viatge el juny de 2015 al bressol de la nostra cultura. Un país on es mesclen el món clàssic i la llum de la Mediterrània. La història, el món antic, les nostres arrels més profundes són presents en els carrers, les pedres, la gent, el paisatge i la llum, especialment la llum, base imprescindible de la fotografia.

© Copyright M. Gràcia de la Hoz | All rights reserved for all images and original text | Mandigit Design